Made with
SaleSkip

0
DAYS
0
HOURS
0
MINUTES
0
SECONDS

HILANG PENDAPATAN, BUKAN PENAMAT HIDUP !

NAK TAMBAH INCOME CARA MUDAH ? 

Siapa disini nak tambah income RM1000 – RM 3000 sebulan tanpa ganggu kerja hakiki ?


Terbeban dengan komitmen bulanan, runsing! Lagi-lagi SEKARANG yang sangat mencabar? 

Bagai tiada jalan keluar? Tahun depan anak-anak nak sambung sekolah, dah cukup ke duit kita nak sediakan untuk yuran pendidikan diorang?

Tentang Mak Ayah kat kampung, Bagaimana? Dah kirim duit belanja yang cukup setiap bulan?

Masuk hujung bulan aja, mesti duit habis bayar hutang, Simpanan emergency lansung tak ada.

Nak berniaga tetapi takut tersalah langkah? Atau anda pernah berniaga tetapi sebarang hasil pun tak ada. Semangat berniaga ada… tapi ilmu perniagaan tiada?

IMPIAN NAK PERGI MELANCONG ?
IMPIAN NAK BAWA IBUBAPA, FAMILY KE UMRAH & HAJI ?

KAMI BANTU ANDA!

Kami di Team NUR ALHAFIZ, insyaALLAH akan membantu anda sama sama berjaya. Sama sama kita bantu ramai usahawan untuk jana income dari rumah.

Kami membantu buka peluang kepada anda untuk bersama jadi team agent kami di seluruh Malaysia.

Sejarah Penubuhan  ?


MHI GROUP ENTERPRISE ( 001858322-D ) sebuah syarikat yang berdaftar dan di miliki oleh 100% Bumiputra Islam merupakan pengeluar Rangkaian Produk Kesihatan Nur AlHafiz semenjak 2009 lagi.

TUJUAN : Rangkaian Produk Kesihatan Nur AlHafiz memberi manfaat dan memudahkan masyarakat untuk mendapatkan ikhtiar & penawar bagi menyelesaikan belenggu ujian mereka selama ini  yang bagai tiada jalan keluar.

Semoga dengan produk yang kami hasilkan ini dapat sedikit sebanyak membantu masyarakat di Malaysia, Singapore, Brunei dan Asean. Jika ada pahala dari usaha kecil ini maka kami hadiahkan kepada Rasulullah SAW,Para sahabat r.a, Para Masyaikh, Ibubapa dan semua kaum muslim muslimat.

Misi : Mengeluarkan pelbagai produk kesihatan yang memberi nilai tambah manfaat kepada ummat islam di Malaysia dan Asia Tenggara.

Visi : Memperkenalkan, memperluaskan dan mendidik masyarakat kepada Tauhid penyembuhan hanya kepada ALLAH swt semata mata.

Alhamdulillah kami bersyukur berpengalaman luas dalam pengeluar produk kesihatan berunsurkan Perubatan Islam . Kami juga telah mempelajari ilmu perubatan islam dengan bertalaqqi dengan beberapa Ulama’ terkenal seperti TG Datuk Dr Harun Din di Darussyifa Bangi dan berjaya mendapat Ijazah Dalam Perubatan Islam Darusyifa’,( Ustaz Hassan, Darul Mualij), PTIAMFM Ustaz Wan Asrul dan sehingga kini berterusan bertalaqqi dengan beberapa ulama' .

Alhamdulillah hasil daripada ilmu, tarbiah , ijazah amalan dan bertalaqqi dengan mereka semua , maka kami di pesan untuk memberi semula manfaat ilmu ini kepada masyarakat agar membawa mereka kepada tauhid yang sebenar dimana masyarakat di luar sana kurang terdedah dengan kaedah cara islam sehingga ada berubat dengan cara syirik dalam memulihkan diri , keluarga dan rumah .

1a

PicMonkey Collage

Bagi mendapatkan keyakinan dan kekuatan kepada pelaksanaan produk kami daripada masyarakat islam di seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan Asia. Maka kami telah melantik Ahli Lembaga Penasihat Syariah iaitu golongan ilmuan yang mempunyai kelayakan yang diiktirafkan didalam bidang  Syariah dan kepakaran dalam keilmuan perubatan islam untuk menjadi badan penasihat bagi memantau sebarang perkara yang berkaitan dengan hukum syarak dan memastikan pelaksanaan produk ini dibuat mengikut landasan Islam. 


BADAN SOKONGAN

Kami juga merupakan Ahli Perniagaan berdaftar Di Bawah Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM)

Logo-PPIM-Final-Edition2


APA ITU SPRAY AVELLNEY ?

AVELLNEY yang mengandungi Pati Daun Bidara dan Pati Limau Purut Terpilih 

Kilang bertaraf MESTI

PATI AROMATERAPI INI DIJADIKAN BAHAN DALAM PRODUK KAMI sebagai ikhtiar dalam memulihkan diri, keluarga, rumah dan sebaginya.

Melegakan Tekanan / Stress / Kemurungan

Membantu menaikkan aura diri agar menjadikan wajah jadi lebih cantik, lebih semangat & berseri . kerana ianya mempunyai kesan terhadap keseimbangan spiritual, mental, emosi dan fizikal.


Berilah peluang kepada diri sendiri untuk BERJAYA! Buat keputusan hari ni juga.

Ramai yang silap sebenarnya. Mereka ingat, kalau nak kaya kena jadi founder produk… kena ada brand/jenama sendiri. Salah ya, pemikiran lama !. Tahu tak, korang boleh jadi jutawan dengan jual produk orang ! Anggap produk ini produk kita sendiri, baru terasa aura nak buat betul betul.

Apa kelebihan jadi agent kami ?


Hanya kepada 99 orang terawal sahaja yang betul-betul serius, komitmen & tak putus asa !

FREE REGISTER - Tiada sebarang yuran pendaftaran.

SIMPAN STOK - Agent simpan stok sendiri & ambil direct HQ

MARKETING TOOLS - Segala testimoni, gambar & ayat jualan disediakan

SUPPORT GROUP - Group yang akan membantu anda dalam bisnes

REWARD BULANAN - Jika capai target, ganjaran menarik menanti anda

PRODUK YANG ORANG PERLUKAN - Repeat Sale, Laku Keras, Senang Jual

KOMISYEN TINGGI - 15% - 40 % DISKAUN

SEBAGAI AGENT ANDA DIBERI - Produk, Flyers & Banting.

MODAL YANG RENDAH - agar ramai orang yang boleh kami bantu .

Jom dengar apa kata agent2 kami yang lain?

“ Ramai guru perempuan teruja disebabkan AVELLNEY boleh ikhtiar menaikkan seri wajah dan kecantikan selain boleh memulihkan gangguan. Packinging pon cantik, mesra pengguna, boleh bawa dimana mana sebagai Emergency Kit. Pengguna pon mudah beli, Alhamdulillah.”

USTAZ NIZAM, GURU AGAMA

MELAKA

“ Alhamdulillah AVELLNEY berkesan, tenang aura positif wangi dan segar..yang penting harga mampu milik..Ramai pelanggan saya berpuas hati dan kata berkesan. Syukur dapat bantu orang dan tambah pendapatan dengan jual produk AVELLNEY ini.”

PUAN TARISIH

PUCHONG

MEREKA MENJADI SEBAB UNTUK BANTU MASYARAKAT ! Terbaikk'

ANDA ?

BELIAN UNTUK AGENT- STOKIS - MASTER STOKIS DAPAT BUNTING + FLYERS SECARA PERCUMA !


Meriahnya TESTIMONI

SILA JOIN

Group testimonial Produk : https://t.me/testimonyavellney


JOM JOIN GROUP KAMI ! 

Anda dijemput untuk mendengar sesi FB live kami untuk perkongsian tips manfaat kepada anda sekeluarga.

Join group telegram* : https://t.me/cerianuralhafiz

Group testimonial Produk :https://t.me/testimonyavellney

JOM LIKE PAGE KAMI : https://www.facebook.com/kinic...

Website: www.nur-alhafiz.com.my

BELIAN BIASA https://osini.co/produknuralha...

NAK TAMBAH INCOME ? 

Hanya modal Serendah RM 255 JE 

Sertai Sekarang! Terhad untuk 99 orang yang terawal! 

On Sale!

AVELLNEY 12 BOTOL ( MINI AGENT )

15% Off

MYR 300.00

Almost gone, 100 item(s) left!

MYR

255.00

Add to cart

0 SOLD!

On Sale!

AVELLNEY 1 KOTAK ( AGENT ) + 1 bunting

20% Off

MYR 600.00

Almost gone, 199 item(s) left!

MYR

480.00

Add to cart

0 SOLD!

On Sale!

AVELLNEY 5 KOTAK ( STOKIS ) + 2 bunting

30% Off

MYR 3000.00

Almost gone, 300 item(s) left!

MYR

2100.00

Add to cart

0 SOLD!

On Sale!

AVELLNEY 10 KOTAK ( MASTER STOKIS ) + 3 bunting

40% Off

MYR 6000.00

Almost gone, 1000 item(s) left!

MYR

3600.00

Add to cart

0 SOLD!

Item has been added to your cart
Please choose quantity
Item has been removed from your cart
Your cart is empty