Special promotions! Insert text here to highlight your promotions!

Offer ends in:

0
DAYS
0
HOURS
0
MINUTES
0
SECONDS

Special promotions! Insert text here to highlight your promotions!

Offer ends in:

0
DAYS
0
HOURS
0
MINUTES
0
SECONDS
Made with
SaleSkip

Special promotions! Insert text here to highlight your promotions!

0
DAYS
0
HOURS
0
MINUTES
0
SECONDS

Selamat Pagi Malaysia #rtm1

RAHSIA  Tuan Rustam kembali cergas dari Gout dan Kolesterol selepas amalkan 1 sachet pagi dan 1 sachet malam terbongkar

Susah nak percaya,

Kisah salah seorang pelanggan kami Tuan Rustam Kama 66 tahun  dari Sandakan Sabah mengalami masalah Gout dan bacaan Kolesterol tinggi selama 8 tahun berakhir selepas amalkan LarRich Coffee.

Hanya bangsa Gout sahaja tahu betapa peritnya pabila gout datang menyerang. Berjalan dalam rumah perlukan tongkat. Makanan sedap-sedap pun tak boleh makan terutamanya makanan laut dan kekacang. Kaki selalu kebas-kebas.

Kos rawatan habis ratusan ringgit setiap bulan. Selepas amalkan Coffee dan Teh Tarik LarRich semenjak Mac 2020 kini semuanya dah kembali normal dengan izinNYA.

Tuan Rustam Kama 66 Tahun Sandakan Sabah

Kebaikan Arabika Coffee

Kebagusan Kopi Arabika di buktikan melalui hasil penyelidikan dari beberapa University di USA, Harvard UK, Greece dan Japan menunjukkan bahawa pengambilan kopi membantu melindungi diri daripada penyakit diabetis, penyakit parkinson, kanser hati dan psoriasis hati. Kajian terbaru mendapati bahawa orang yang kerap minum kopi mempunyai risiko yang agak rendah untuk menghidap penyakit Kardiovaskular (Jantung) berbanding orang yang jarang minum kopi.

Kenapa perlu minum LarRich Coffee


LARRICH COFFEE merupakan kopi kesihatan yang tinggi Anti-Oksidan di formulasi khas gabungan LIMA Ramuan Rahsia Terbaik iaitu biji kopi Brazilian Arabika yang terkenal khasiatnya di seluruh dunia bersama herbal terbaik Cordyceps . Cordyceps adalah herba yang mempunyai banyak khasiat kerana herba ini dapat membetulkan sistem dalam tubuh kita secara alami. Gabungan Al Manna Arabic Gum (Pre-Biotik semulajadi) dan extrak Delima (Penawar Terbaik) juga Trikalsium Fosfat menjadikan LarRich Coffee Minuman yang sangat "PREMIUM" dan "LUXURY" bagus untuk kesihatan dan peningkatan tenaga.
Secawan LarRich Coffee membangkitkan rasa segar minda dan bertenaga serta membantu proses pencernaan. Selepas di bancuh, ia menghasilkan Aroma Mewah dan rasa eksortik yang tersendiri. Sedap dan memikat.


    ADAKAH ANDA BEGINI?

    Anda peminat kopi tapi tak boleh minum sebab ada penyakit.

    HILANG NIKMAT

    Hilang kenikmatan hidup yang selama ini bertahun menikmati kopi.

    TAK BOLEH MINUM KOPI

    Tidak dapat lagi nak minum kopi kaw yang sedap sebab dah ada penyakit.

    RASA GERAM

    Lama ke lamaan emosi pun boleh terganggu sebab tak dapat minumkopi kegemaran.


    Sekarang anda tak perlu risau lagi

    • TIADA BAHAN PEWARNA
    • TANPA PERASA TIRUAN
    • GMP
    • MeSTI
    • ANTIOXIDANTS
    • HALAL JAKIM


    PROMOSI MERDEKA 2020

     BELIAN 3 KOTAK PERCUMA 1PCS MUG EXCLUSIVE LARRICH BERNILAI RM20

    5 ramuan terbaik yang menjadikan LarRich Coffee sedap, padu dan berkhasiat.

    Biji Kopi Brazilian Arabica 

    LarRich Coffee tidak menggunakan biji kopi biasa. LarRich Coffee menggunakan biji kopi special iaitu Brazilian Arabica Coffee yang sememangnya sedap beraroma eksortik dan luxury bagus untuk gaya hidup sihat.

    Kopi sememangnya tinggi antioksidan dan berfungsi meneutalkan radikal bebas. Kandungan kafien di dalam kopi bagus untuk meningkatkan pengaliran darah dan penambahan stamina. Itu sebab lepas minum kopi rasa segar lain macam dan hilang rasa mengantuk.

    Bukan itu sahaja, kopi juga dapat membantu meningkatkan kenikmatan seksual bagi lelaki dan perempuan. Kopi mempunyai khasiat tertentu bagus untuk cegah parkinson dan alzheimer. Aroma kopi dapat menghilangkan stress serta membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, kencing manis, strok dan kanser. 


    Artikel akhbar Sinar harian 24 April 2018

    Cordyceps merupakan herba yang sangat berharga dan terkenal dalam masyarakat China. Harga 1kg Cordyceps mencecah ratusan ribu ringgit. Lebih mahal dari harga emas. Cordyceps hanya boleh tumbuh di pergunungan Tibet pada ketinggian 3000 meter dari aras laut.

    Cordyceps mempunyai kandungan vitamin dan mineral yang sangat tinggi anti oksidannya. Anti oksidan yang tinggi menjadikan kulit dan badan anda mendapat oksigen, tenaga serta zat yang membolehkan kulit kelihatan lebih cantik dan sihat, begitu juga dengan tubuh badan. 

    Antibodi atau daya tahan badan dapat di tingkatkan dengan khasiat cordyceps. Cordyceps membekalkan tenaga dan kekuatan kepada anda yang mempunyai masalah daya tahan badan lemah dan mudah mendapat penyakit.

    Cordyceps
    digunakan dengan meluas dalam rawatan masalah pernafasan, kanser dan masalah tekanan darah, gula yang tinggi dalam badan dan masalah berkaitan seksual. Cordyceps juga di kenali sebagai Himalayan Viagra.
    Di China herba ini telah dikategorikan sebagai “ubat”.

    Cordyceps @Yarsagumba

    Al Manna Arabic Gum

    Arabic gum atau pun Manna merupakan getah semulajadi yang berasal daripada pelbagai spesies pokok akasia. Ia mengandungi serat pemakanan larut air yang bukan hanya baik untuk diet anda tetapi juga membantu mengekalkan kolesterol pada paras yang sihat.

    Mengamalkan Arabic gum boleh membantu
     melancarkan sistem pembuangan dan juga membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal.

    Al Manna Arabic Gum

    Delima

    Delima di gelar sebagai SUPER FRUITE kerana kaya dengan anti oksidan serta kaya dengan nutrisi yang baik untuk kesihatan seperti vitamin C, K, B dan serat serta fosforus, magnesium, kalsium, zink, dan zat besi yang tinggi.

    Di sebalik 1,001 kebaikan, Kehebatan buah delima atau nama saintifiknya Punica Granatum. Delima menjadi antara enam buah-buahan yang disebut di dalam al-Quran! Sudah pasti ada sesuatu yang luar biasa di sebalik buah ini! Ahli farmasi berpengalaman, Rahman Baco menulis bahawa delima merupakan sumber potasium baik untuk tekanan darah, jantung dan buah pinggang. Kajian terbaharu juga mendapati, amalan mengambil sedikit jus delima pada setiap hari dapat meningkatkan kesihatan jantung.

     Antara khasiat lain delima dapat turunkan paras kolesterol. Mengurangkan tekanan darah tinggi, Cegah dan melambatkan penyakit Alzheimer, sumber nutrisi, mencantikkan kulit dan baik untuk ibu mengandung. 


    
    Trikalsium Fosfat

    Membantu dalam fungsi sel dan memainkan peranan penting dalam pelbagai proses badan, termasuk pertumbuhan tulang dan pengeluaran tenaga.

    Trikalsium fosfat berkesan sebagai suplemen pemakanan kerana ia mudah diserap dalam badan. Ia bagus untuk 
    membina dan memperbaiki tulang dan gigi, membantu fungsi saraf dan bagus untuk kesihatan otot.


    
    Di jemput ke #rtm1 segmen Awan Biru

    Keistimewaan LarRich Coffee

    1. RASA KOPI BEGITU SEDAP
      Tak terlalu manis, rasa yang sempurna.
    2. AROMA SEMERBAK
      Aroma yang terhasil selepas di bancuh mampu menarik perhatian mereka yang berada di sekeliling.
    3. SENANG DISEDIAKAN
      Tak sampai 1 minit dah boleh siap.
    4. NIKMATI KOPI DI MANA-MANA
      LarRich Coffee disediakan dalam bentuk sachet yang mudah di bawa ke mana-mana. Jadi anda boleh nikmati LarRich Coffee walau di mana anda berada.
    5. SEJUK DAN PANAS
      LarRich Coffee boleh dinikmati sama ada secara sejuk atau panas

    MANFAAT YANG ANDA AKAN DAPAT aPABILA MENGAMALKAN 

    LARRICH coffee

    Bebas buat aktiviti

    Mengamalkan gaya hidup seperti senaman dan aktiviti harian sihat setiap hari dengan gembira sebab  LarRich Coffee membantu menguatkan sistem imunisasi dan metabolisma badan.

    Elak risiko

    Kerisauan risiko terhadap penyakit dapat dikurangkan. LarRich Coffee dapat membantu meningkatkan sistem pernafasan dan mengawalatur aktiviti paru-paru dan hati, meningkatkan tenaga dan stamina serta kecerdasan otak.

    Hidup sihat

    Boleh menikmati kehidupan diet yang sihat yang berpanjangan tanpa ragu ragu lagi.LarRich Coffee bagus untuk diet seimbang dan kelangsingan badan serta memudahkan pembuangan air kencing.


    15 kebaikkan terhasil dari formulasi unik ini

    1. Membantu meningkatkan sistem imun badan untuk melawan penyakit.
    2. Membantu meningkatkan stamina dan membaiki sistem pencernaan.
    3. Membantu meningkatkan tenaga batin/seksual (Lelaki & Perempuan )
    4. Membantu diet seimbang, sistem penghadaman dan pelansingan badan.
    5. Membantu mencantikkan, mencerahkan dan menegangkan kulit dan awet muda.
    6. Membantu membakar kalori dengan cepat, membuang lemak berlebihan di perut dan mengurangkan berat badan.
    7. Membantu menjaga kesihatan mulut dan gigi.
    8. Membantu mengurangkan risiko penyakit Parkinson & Alzhemier.
    9. Membantu mengurangkan risiko penyakit hati dan pembentukan batu hempedu.
    10. Membantu menurunkan kolesterol.
    11. Membantu menyihatkan ginjal dan buah pinggang serta Anti-Kanser dan Anti-Tumor.
    12. Membantu menyegarkan paru-paru dan jantung.
    13. Membantu mengatasi masalah Gout, Batuk dan Kahak.
    14. Membantu merawat resdung.
    15. Membantu memelihara kadar keseimbangan hormon semasa "haid" (wanita)

    LarRich Coffee

    As seen on TV

    larRich Coffee
    Selamat Pagi Malaysia TV1

    Mendapat pengiktirafan HALAL oleh JAKIM


    Mendapat sokongan oleh agensi kerajaan

    Dilantik menjadi Duta Kecil Produk Negeri Terengganu


    Gunakan tanpa was-was. Di kilangkan di kilang yang mempunyai 

    Good Manufacturing Practice
    MeSTI

    Ini kata pengguna LarRich Coffee

    Ibuk Zainab Kuantan - Diabetes kronik
    En Rustam Kama Sandakan Sabah- Gout dan Kolesterol

    ADA LEBIH 1000 TESTIMONI LarRich Coffee ! 

     


    Customer repeat order berkali-kali selepas berpuashati. 


    Iklan LarRich Coffee

    LarRich Coffee sentimental
    Inovasi terkini-LarRich Shake

    Soalan yang sering ditanya pelanggan

    1.APAKAH KANDUNGAN kopi larrich?

    Ada 5 ramuan utama dalam coffee LarRich ini. Brazilian Arabica Coffee – Kopi  premium dan terbaik. Cordyceps – Herba no 1 termahal di dunia. Arabic Gum – Serat makanan yang tinggi, membantu sistem pencernaan dan mendapat berat badan yang ideal. Delima- bagus untuk kecantikan dalaman dan luaran.

    Susu Skim – Susu yang mempunyai lemak yg sangat rendah. Tidak punyai lemak trans dan sangat bagus untuk kesihatan. Trikalsium Fosfat – Bagus untuk pertumbuhan tulang dan memberi tenaga. Bagus membaiki tulang, gigi dan membantu fungsi saraf dan bagus untuk kesihatan otot.

    2.ADAKAH kopi NI 3 IN 1, PRODUK 3 IN 1 KAN BERBAHAYA?

    Tidak, kerana mengandungi bahan bahan semulajadi sesuai untuk tingkatkan imunisasi badan. Dan merupakan minuman gaya hidup sihat.

    3.ADAKAH BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

    Ya, boleh kerana mempunyai bahan bahan semulajadi yang boleh membantu.

    4.BOLEH KAH DIMINUM OLEH KANAK KANAK ATAU IBU MENGANDUNG?

    Sesuai untuk ibu tapi kurang sesuai untuk baby, Coffee membekalkan tenaga. 

    5.SAYA TAK BOLEH MINUM KOPI, TAKUT PENING, ADAKAH IANYA SESUAI UNTUK SAYA ?

    Sesuai . Malah membantu proses pembuangan angin. Bahan bahan semulajadi yang memberi peranan untuk baiki balik sistem badan.

    Kami beri jaminan LarRich Coffee ini sememangnya sedap.  Jika tidak sedap kami kembalikan wang anda. Itu janji kami.

     postage PERCUMA dengan setiap pembelian 2 kotak keatas 


    PROMOSI MERDEKA 2020

     BELIAN 3 KOTAK PERCUMA 1PCS MUG EXCLUSIVE LARRICH BERNILAI RM20 

    P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini sahaja dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang.

    *PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.


     

    On Sale!

    LarRich Coffee [ 1 kotak ] 20 sachet

    0% Off

    RM 59.00

    Almost gone, 100 item(s) left!

    RM

    59.00

    0

    0 SOLD!

    On Sale!

    LarRich Coffee [ 2 kotak ] 40 sachet

    8% Off

    RM 118.00

    Almost gone, 100 item(s) left!

    RM

    108.00

    0

    0 SOLD!

    On Sale!

    LarRich Coffee [3 kotak ] 60 sachet

    21% Off

    RM 177.00

    Almost gone, 100 item(s) left!

    RM

    140.00

    0

    0 SOLD!